Удар по Чернігову: Росія вбила 15 осіб, понад 60 поранених

Вранці 17 квітня РФ завдала ракетного удару по Чернігову. Внаслідок атаки загинуло 15 осіб, поранена 61 людина.

Внаслідок ракетної атаки Росії по Чернігову 17 квітня відомо про 15 загиблих та 61 постраждалу особу. Пошукова-рятувальна операція триває. Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко у Telegram та в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако у Telegram

Читайте також: ГУР атакувало авіазавод у Татарстані, де виробляли Ту-22М і Ту-160М, — ЗМІ

“Остаточна кількість жертв ще встановлюється, пошуково-рятувальна операція триває. Станом на зараз маємо, на жаль, вже 15 загиблих та 61 постраждалого, серед яких троє дітей”, — повідомив Ломако. 

Він додав, що за попередніми даними 16 будинкам було завдано пошкоджень, переважно повилітали вікна, наразі триває обхід та обстеження квартир.

Також відбувається перевірка мереж, орієнтовно після 17:00 планується відновити подачу електрики та газу.

Клименко повідомив, що поліцейські здійснюють поквартирний обхід пошкоджених будинків, допомагають пораненим. Продовжують працювати психологи.

Читайте також: Поліція показала перші хвилини після удару РФ по Чернігову

“Співробітники органів та підрозділів системи МВС у Чернігівській області організували здачу крові для потреб травмованих”, — додав він. 

Додається, що 18 квітня у Чернігові оголошено Днем жалоби за загиблими внаслідок ракетних ударів РФ 17 квітня. 

Нагадаємо, удар по Чернігову: щонайменше 10 загиблих та 20 постраждалих. Внаслідок ракетного удару РФ по Чернігову загинуло 10 людей, 20 людей постраждало.