Актуально Що у коробці: нове цікаве місце на Хрещатику

У багатьох містян Хрещатик викликає суперечливі почуття. З одного боку це галаслива, туристична та сповнена людей вулиця, з іншого – знайоме з дитинства місце, що відгукується теплом в душі та нагадує про караоке і святкові концерти. Але зараз, обираючи, де провести вечір чи вихідні, кияни найчастіше розглядатимуть інші райони. 

Проте українські та глобальні бренди задалися метою повернути Хрещатику домашній затишок та знову зробити його домом для киян. 

Якщо останнім часом ви бували на Хрещатику, то певне бачили величезну коробку з бірюзовими стрічками на вході до Київського пасажу, де раніше був магазин Miniso. Вантажна коробка – символ переїзду, перевозу речей, спогадів і мрій у новий дім. 

Що у коробці?

До переїзду на центральну вулицю столиці готується IQOS. Хрещатик 17 стане новим домом для флагманського Спейсу – багатофункціонального простору, що суміщатиме у собі брендовий магазин, коворкінг, пункт ресайклінгу та сервісний центр. На час, поки у приміщенні закінчують ремонт, будівлю замість монтажної сітки у креативний спосіб загорнули  у велику поштову коробку.

Справка:

З 2016 року головний Спейс в країні розміщувався на бульварі Лесі Українки. По всій Україні бренд IQOS має більше 30 фірмових магазинів  різних форматах від поп-ап острівців до масштабних бутіків. Кожен зі Спейсів, незалежно від розміру, виконує роль не лише магазину, а й сервісного центру та ресайклінг-пункту. 

Що буде після відкриття?

На першому поверсі розташується флагманський магазин бренду. А на другому – запрацює коворкінг (звісно, тільки повнолітніх). Дизайн коворкінг-простору відображає бажання бренду принести атмосферу дому на Хрещатик. Цілий поверх стилізований під квартиру із справжніми спальнею, вітальнею, ванною та гардеробом. Втім, функціонально кожна із зон – це, в першу чергу, зручне місце для роботи, адже це коворкінг. 

Коли відкриється Спейс на Хрещатику?

Відкриття першого поверху заплановане на початок квітня, а коворкінг відкриється у травні. Про оновлення бренд інформуватиме на офіційному сайті та в соціальних мережах.