Окупанти завдали по Запорізькій області 386 ударів за добу: дрон влучив в авто, постраждала людина, — ФОТО

28 березня окупанти вдарили з авіації по Комишувасі, Малій Токмачці, Роботиному та Малинівці, застосували ударні дрони, артилерію, реактивні системи залпового вогню по Гуляйполю, Залізничному, Левадному, Новоандріївці, Червонодніпровці. Поранено мешканця Пологівського району.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

У селі Залізничне Гуляйпільської громади зафіксовано влучання ворожого безпілотника в цивільне авто, в якому перебували люди. В результаті 67-річний пасажир звернувся за медичною допомогою, госпіталізації не потребував.

За добу працівники поліції зареєстрували 56 повідомлень про руйнування об’єктів житлової інфраструктури. У Запоріжжі на місцях влучань «шахедів» правоохоронці фіксували наслідки руйнувань, збирали докази воєнних злочинів, рятувальники та працівники комунальних служб надавали постраждалим допомогу.

У прифронтових населених пунктах зареєстровано 8 авіаударів, 27 ударів із БпЛА, 5 — із РСЗВ та 346 — з артилерії. В оселях повилітали вікна, побиті фасади та дахи, деякі будинки та майно знищені вщент.

За фактами збройної агресії РФ зібрані доказові матеріали, слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження у межах ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Окупанти атакували біля Роботиного, Вербового та Приютного Запорізької області


Читайте также:

Окупанти в Запорізькій області замінюють керівний склад своєї кишенькової церкви

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!