Загарбники намагалися атакувати північно-західніше Вербового на Оріхівському напрямку

На Оріхівському напрямку минулої доби загарбники шість разів атакували позиції українських захисників північно-західніше Вербового Запорізької області та в районі Старомайорського Донецької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 14 квітня.

Авіаційних ударів зазнали Мала Токмачка та Роботине Запорізької області.

Протягом минулої доби на всьому українському фронті відбулося 76 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав один ракетний та 109 авіаційних ударів, здійснив 115 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

У ніч на 14 квітня окупанти атакували Україну десятьма ударними БпЛА типу «Shahed». Усі безпілотники збито.

Нагадаємо, впродовж доби, 13 квітня, окупанти 319 разів били по Запорізькій області. Внаслідок атаки ворожої артилерії по Гуляйполю поранено жінку та чоловіка, які під час обстрілу знаходилися вдома. Зараз постраждалі у лікарні. Понівечений приватний будинок та господарчі споруди.

Як повідомлялось раніше, бригада «Спартан» завдала удару по окупантах на Запорізькому напрямку. Також на Запорізькому напрямку загарбники втрати декілька одиниць техніки.

П’ятеро мешканців Запоріжжя, чиї оселі зруйновані обстрілами, отримають понад дев’яти мільйонів гривень на придбання нового житла


Читайте також:

У Запоріжжі повітряна тривога в середньому лунає по п’ять годин на добу

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!