Трамп запропонував надати допомогу Україні в кредит

Колишній президент Дональд Трамп виступив за надання Україні допомоги у вигляді кредиту.

Колишній президент Дональд Трамп виступив за надання Україні допомоги у вигляді кредиту, оскільки зусилля щодо схвалення подальшої допомоги залишаються безрезультатними в Конгресі на тлі внутрішньої боротьби за імміграційну та прикордонну політику. Про це повідомляє Bloomberg.

Читайте також: Сирському необхідні боєприпаси, щоб не повторити долю Залужного, — ЗСУ

«Вони хочуть дати їм ще 60 мільярдів доларів. Зробіть це таким чином. Позичте їм гроші. Якщо вони зможуть це зробити, вони нам повернуть. Якщо вони не зможуть, вони не повинні нам їх повертати», — «заявив Трамп на мітингу в Північному Чарльстоні, де він проводив передвиборчу кампанію перед республіканськими президентськими праймеріз, що відбудуться 24 лютого. 

Трамп порівняв цей план з угодами, які, за його словами, він укладав зі спортсменами, які мали потенціал, але не мали грошей на початку своєї кар’єри.

Читайте також: Білорусь ввела режим контртерористичної операції біля кордону України: у ДПСУ прокоментували

“Чому ви повинні просто віддати їм гроші? Зробіть це у формі кредитору…Я роблю це зі спортсменами, — сказав Трамп. «Ви знаєте, як з професійним гольфістом, який, на мою думку, дуже хороший. У них немає грошей, але вони дуже талановиті. Я скажу, що справа ось у чому”, — заявив Трамп.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявил, що Джо Байден “подарує” Україну Путіну у разі перемоги на виборах. Дональд Трамп заявив, що у разі перемоги Джо Байдена на президентських виборах, “Україна піде у подарунок Володимиру Путіну”.