Сирському необхідні боєприпаси, щоб не повторити долю Залужного, — ЗСУ

Сергій Кривонос заявив, що без потрібної кількості зброї Олександр Сирський зіткнеться з проблемами, які були за часів Валерія Залужного.

У разі, якщо новий головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський не зможе отримати достатню кількість озброєння, військової техніки та іншого майна, він постане перед проблемами, які виникли ще за часів Валерія Залужного. Про це заявив генерал-майор запасу Збройних Сил України Сергій Кривонос в інтерв’ю LIGA.net.

Читайте також: Байден “подарує” Україну Путіну у разі перемоги на виборах, — Трамп

Кривонос, відповідаючи на запитання щодо того, як має змінитися ситуація на фронті після призначення Сирського на посаду головнокомандувача ЗСУ, заявив, що без потрібної кількості боєприпасів він зіткнеться з тими ж питаннями, що й попереднє командування.

«Якщо Сирський не отримає потрібної кількості зброї і боєприпасів до неї, потрібної кількості техніки, пального для забезпечення руху цієї техніки, то який би не був геніальний Сирський, якою б потужною не була його нова команда, вона зіткнеться з тим же питанням, з яким зіткнулась попередня команда», – повідомив він.

Читайте також: 950 окупантів, 54 артсистеми та корабель: Генштаб назвав втрати РФ на 15 лютого

Нагадаємо, Олександр Сирському довіряють 40% українців, а Валерію Залужному — 94%, — опитування. За опитуванням українці довіряють Валерію Залужному на 94%, водночас новому головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському — 40%.