Українські перевізники планують страйк у відповідь польським фермерам

З 15 лютого українські перевізники планують розпочати акцію протесту на пункті пропуску «Ягодин — Дорогуськ» у відповідь польським фермерам.

Українські перевізники з 15 лютого на пункті пропуску «Ягодин — Дорогуськ» планують розпочати акцію протесту у відповідь на дії польських фермерів, які заблокували рух вантажівок через українсько-польський кордон. Про це повідомляє керівник громадської організації «Перевізники західного регіону» Віталій Коценко для Суспільного

Читайте також: Росіяни підтвердили знищення корабля “Цезар Куніков”: перехоплення ГУР

Він повідомив, що акція має розпочатися у четвер, 15 лютого, о 09:00. 

За його словами, протестувальники не дозволять польським перевізникам перетинати пункт пропуску “Ягодин-Дорогуськ” в Україну.

“Вони будуть тут з нами стояти на своїх машинах, поки наші українські перевізники з їхнього боку не почнуть їхати. Адже вони в годину пропускають одне авто, і то не українського, а польського водія», — каже Віталій Коценко.

Читайте також: Російські ракети “Циркон” можуть стати викликом для української ППО, — БР

Керівник організації наголошує, що тривалість протестів українських перевізників залежатиме від ситуації на польському боці кордону. При цьому він додав, що проїзд автобусів у пункті пропуску «Ягодин» блокуватися не буде.

Нагадаємо, польські фермери заблокували ще один пункт пропуску на кордоні з Україною. Польські фермери 13 лютого заблокували руху біля пункту пропуску “Корчова – Краківець”.