Сирський вперше взяв участь у засіданні “Рамштайн”

Новий головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вперше бере участь у засідання “Рамштайн”.

У середу, 14 лютого розпочалося 19-те засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн”. Вперше засідання проходить за участі нового головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Про це повідомив міністр оборони України Рустем Умєров.

Читайте також: Російські ракети “Циркон” можуть стати викликом для української ППО, — БР

“Представив нашим партнерам генерал-полковника Олександра Сирського. Для нього це перша зустріч у Рамштайнському форматі в якості Головнокомандувача Збройних Сил. Разом з Головнокомандувачем Сирським та начальником ГУР Будановим очікуємо на продуктивну зустріч”, — повідомив міністр.

Він додав, що на зустрічі присутні зосередяться на збільшенні оборонного виробництва, безпілотників та технологій, а також на підготовці як до довгострокових викликів, так і до вирішення нагальних потреб.

Читайте також: У горах на кордоні з Румунією прикордонники знайшли тіло ухилянта

Нагадаємо, Олександр Сирський та Рустем Умєров відвідали Авдіївський та Куп’янський напрямки. Під час поїздки міністр та головнокомандувач прийняли низку важливих рішень, спрямованих на посилення бойових спроможностей наших військових частин та попередження дій ворога.