ДБР заарештує майно колишньої нареченої Гринкевича Соні Морозюк

ДБР ініціювало накладення арешту на нерухоме майно художниці Соні Морозюк.

Державне бюро розслідувань ініціювало накладення арешту на нерухоме майно художниці Соні Морозюк. Про це повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап’ян в ефірі телемарафону.

“Щодо нареченої-художниці, тобто рішення про арешт її майна. Це дві квартири у Києві, одна у Харкові та земельна ділянка”, — повідомила Сап’ян.

Також вона зауважила, що переважна більшість цього майна була набута під час війни. Радниця повідомила, що ДБР вже винесло відповідну постанову, і документи вже направили до Міністерства юстиції.

Вона також повідомила, що наразі є постанови про арешт майна інших членів сім’ї львівського бізнесмена Гринкевича — його сина, дружини та тещі. Окрім того, трьом громадянам України, які співпрацювали з бізнесменом, оголошено про підозру у шахрайстві та участі у злочинній організації.

Читайте також: Польща почала розслідування щодо розсипаного українського зерна на землю

Нагадаємо, правоохоронці арештували майно й рахунки бізнесмена Гринкевича. Правоохоронці арештували майно сім’ї та підконтрольних кампаній львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича.

Згодом суд арештував сина Гринкевича. Суд задовольнив клопотання прокуратури та вирішив арештувати Гринкевича з можливістю застави в 500 млн гривень.