Армія РФ вночі обстріляла Харків: 2 постраждалих, виникла пожежа

Російські окупанти вночі знову обстріляли Харків, завдавши ударів по житлових кварталах.

В ніч на 10 травня армія Росії завдала ударів по місту Харків. Внаслідок атаки постраждало 2 людей, також виникла пожежа у трьох приватних будинках. Попередньо пошкоджено 12 приватних житлових будинків. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Читайте також: Росія посилює атаки перед прибуттям західної допомоги Україні, — ISW

“Постраждали дві людини: дитина 11 років та жінка 72 років — гостра реакція на стрес. Всюди — виключно цивільна інфраструктура та житловий район!”, — повідомив очільник ОВА.

Синєгубов додав, що артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали 21 населений пункт Харківщини: Петропавлівка, Степова Новоселівка, Берестове та інші. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Веселе, Вовчанськ, Вовчанські Хутори. 

Також очільник ОВА повідомив, що армія РФ о 03:30 влучила КАБами біля об‘єкта інфраструктури у місті Дергачі Харківського району. Внаслідок цього пошкоджено близько 25 будівель та споруд, 33 торгівельні павільйони.

Читайте також: Зеленський призначив Залужного послом у Британії

Також о 03:15 у селищі Липці Харківського району внаслідок артобстрілу горів дах приватного будинку та господарча споруда. Постраждала 62-річна жінка. 

Нагадаємо, в Одеській та Миколаївській областях пролунали вибухи. У ніч на п’ятницю, близько опівночі, росіяни запустили декілька груп ударних БпЛА на півдні країни.