Двоє мешканців Херсонщини підірвалися на російській міні

Обидва чоловіки підірвалися на вибухівці, що залишила росіян у лісосмузі. В обох — тяжкі поранення ніг.

У селі Біляївка Херсонської області на російській міні вибухнули двоє чоловіків. Обидва залишилися живими, але дістали тяжкі поранення. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОВА.

Читайте також: У Сирії готують операторів дронів для війни проти України, — ГУР

Відомо, що 58-річний чоловік збирав дрова в лісосмузі і там натрапив на вибухівку, яку залишили російські військові. Внаслідок детонації міни чоловік отримав вибухову травму та втратив частину ноги. Пораненому чоловікові надається медична допомога.

Потім до лікарні доправили 62-річного чоловіка, який підірвався на ворожій міні в лісосмузі у тому ж селі. У потерпілого — вибухова травма та травматична ампутація пальців стопи. Лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості, йдеться у повідомленні.

«Нагадуємо, що більша частина правобережжя Херсонщини потенційно замінована. Безпечно пересуватися і відвідувати лише ті території, де працювали сапери! Бережіть себе і неухильно дотримуйтесь правил мінної безпеки», — йдеться у повідомленні ОВА.

Раніше Байден різко розкритикував блокування в Сенаті законопроєкт щодо допомоги Україні. Президент США розкритикував республіканців у Конгресі після того, як вони в Сенаті заблокували допомогу щодо зовнішньої допомоги Україні.