Падіння літака Іл-76 під Бєлгородом: Міноборони РФ заявило, що на борту перебували військовополонені ЗСУ

У Міноборони Росії заявили, що у літакові Іл-76, який впав під Бєлгородом, перебували українські військовополонені.

Міністерство оборони Росії підтвердило падіння військового літака Іл-76 у Бєлгородській області. Водночас у Міноборони заявили, що на борту нібито перебувало 65 українських військовополонених. Про це повідомляє російське видання РИА Новости, посилаючись на Міністерство оборони Росії.

Читайте також: Україна отримає перші F-16 вже цього року, — Пентагон

Посилаючись на Міноборони РФ видання повідомляє, що на борту Іл-76, що впав “перебували 65 полонених військовослужбовців ЗСУ, яких перевозили до Бєлгородської області для обміну, 6 членів екіпажу літака і 3 супроводжуючих”.

Голова комітету російської держдуми з оборони Андрій Картаполов  повідомили, що Іл-76 у Бєлгородській області нібито був збитий українськими військовими, а саме трьома ракетами.

Читайте також: Ситуація на фронті серйозніша, ніж два роки тому, — Кулеба

За його інформацією, слідом за Іл-76, який зазнав аварії, летів ще один літак із 80 полоненими на борту, його встигли розвернути.

Нагадаємо, у Бєлгородській області РФ впал військовий літак ІЛ-76 (відео). Губернатор Бєлгородської області, а також джерела у ЗСУ підтвердили падіння російського військового літака Іл-76.