Стало відомо, чим займається ексміністр оборони Резніков

Наразі колишній міністр оборони України Олексій Резніков вирішив знову займатися адвокатською діяльністю.

Колишній міністр оборони України Олексій Резніков вирішив знову займатися адвокатською діяльністю. Його право на заняття адвокатською діяльністю було поновлено 16 січня на підставі його заяви. Про це повідомили в Національній асоціації адвокатів України.

Читайте також: Blackjack зірвав куш: у ГУР розповіли про успішну кібератаку на підрядника Міноборони РФ

В організації нагадали, що Резніков зупинив право на заняття адвокатською діяльністю у березні 2020 року одразу після призначення на посаду Віцепрем‘єр-міністра України — Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Для довідки. Олексій Резніков одержав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю у 1994 році у Львівській обласній дисциплінарній комісії адвокатури. Перед тим, як працювати в Кабінеті Міністрів, він обіймав посади в юридичних фірмах та адвокатських об’єднаннях. З 2008 року був депутатом Київської міської ради, заступником міського голови та секретарем Київської міської ради, а також заступником голови Київської міської державної адміністрації.

Читайте також: У ЗСУ розповіли про гібридні системи ППО

Нагадаємо, 4 вересня 2023 року Олексій Резніков подав заяву про відставку (фото). Міністр оборони Олексій Резніков подав заяву про відставку.