Залужний поділився з топгенералом США прогнозами бойових дій на 2024 рік

Головнокомандувач ЗСУ провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США та обговорив результати аналізу бойових дій у 2023 році та прогнози на 2024-й.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном та поділився результатами аналізу бойових дій у 2023 році та прогнозами на 2024-й. Про це Валерій Залужний повідомив у Telegram.

Читайте також: РФ вдарила по Миколаївщині: під завалами опинилася жінка з дітьми

Під час розмови головнокомандувач ЗСУ поінформував генерала Брауна про ситуацію на полі бою в цілому та докладно на окремих ділянках фронту. 

“Поділився результатами аналізу бойових дій у 2023 році та прогнозами на 2024-й. Разом з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США обмінялися думками стосовно питань, що становлять взаємний стратегічний інтерес”, — повідомив Залужний. 

Додається, що головнокомандувач також подякував генералу Брауну та всьому американському народу за всебічну підтримку України у боротьбі з російським агресором.

Читайте також: Понад 1000 окупантів за добу: Генштаб оновив дані про втрати РФ

Нагадаємо, Дмитро Кулеба заявив, що якщо у нас закінчиться зброя, ми будемо воювати лопатами. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зазначив, що більше грошей для України потенційно допоможе уникнути прямої конфронтації між НАТО і Росією.