На Закарпатті туристи влаштували “голу вечірку”: у поліції прокоментували подію

Туристи влаштували “голу вечірку” на Закарпатті в екокурорті “Ізки”. У поліції повідомили, що учасники заходу не порушували громадський порядок.

На Закарпатті в екокурорті “Ізки” туристи влаштували “голу вечірку”. Корпоратив тривав у період з 27 грудня — 4 січня й проходив під назвою «Новорічний Love Camp. Казка казок”. Про це повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола у Telegram

Читайте також: Комітет з питань нацбезпеки рекомендував відсторонити Безуглу з посади заступника голови

Повідомляється, що конференц-зал екокурорту забронювала група людей з-за меж Закарпаття, нібито для занять йогою. Мова йде про туристів, які приїхали в Карпати на новорічні свята. Разом з організаторами їх всього 38.

Відомо, що вечірку організував Андрій Утенков з Києва. Програма кемпу, як повідомляється, включала: йогу, ранкові медитації, гімнастику для тіла; ненасильницьке спілкування, роботу з тінню, емоційне розвантаження; психологічну підтримку у складних процесах; чоловічі та жіночі кола; тантричні ритуали; спільні лазні та чани; походи в гори; тематичні перевтілення.

“Від обслуговуючого персоналу люди відмовились і проводили захід самі. Подія відбулась в Новорічну ніч”, — йдеться у повідомленні. 

Відомо, що більшість відпочивальників були мешканцями столиці.

Речниця закарпатської поліції Ганна Дан повідомила ТСН.ua, що участники заходу не порушували громадський порядок.

Читайте також: У ГУР показали свою спецоперацію у Бєлгородській області

Поліція Закарпатської області не відкрила кримінальних проваджень щодо учасників «голої вечірки», яка відбулася в регіоні.

«Це був приватний захід, на якому не було ні персоналу, ні інших сторонніх осіб. Ніякого складу злочину в цьому ми не вбачаємо», — повідомила нам Ганна Дан.

Нагадаємо, знімав відео з пістолетом та погрожував ТЦК: правоохоронці затримали сина екссудді з Вінниці. Сина екссудді із Вінниці Алли Чезганової затримали правоохоронці через скандальне відео з погрозами ТЦК.