Окупанти обстріляли Донецьку область: є жертви

Постраждали мешканці Торецька, Нью-Йорка і Авдіївки. А у Покровську поранено 9-річну дитину.

На Донеччині п’ять мирних жителів отримали поранення через обстріл російських агресорів за минулу добу. Про це повідомляє голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Читайте також: РФ намагається використати родичів полонених проти України — омбудсмен

«Бахмутський район. У Торецькій ТГ поранено троє людей: дві в Торецьку і одна в Нью-Йорку. У Часовоярській ТО пошкоджено п’ять приватних будинків, п’ять багатоповерхівок, дві промислові будівлі», — написав він.

Також він повідомив, що ще двох людей поранено в Покровському районі, серед них 9-річну дитину. У Покровську ракетним ударом пошкоджено 15 будинків, два заклади охорони здоров’я, котельня та газопровід.

«Курахівська ТГ під вогнем Ураганів та артилерії — у зоні поразки центр міста, приватний сектор та промзона, є пряме потрапляння до будинку. В Авдіївці поранено одну людину. У Гродівській ТО пошкоджено 12 будинків, у Новогродівській ТГ обстріляно Галицинівку», — розповів голова ОВА .

Повідомляється, що в Вугледарській територіальній громаді Волноваського району пошкоджено будинок у Новоукраїнці та сільгосппобудови у Богоявленні.

«Краматорський район. Увечері ворог обстріляв Костянтинівку з Ураганів — пошкоджено п’ять приватних будинків, газопровід та лінії електропередач. У Лиманській ТГ чотири рази обстріляно Торське», — додав Філашкін.

Раніше Зеленський побажав життя та снаги людям, які захищають вільне й безпечне майбутнє — не лише власне, а й усього світу.