РФ запустила кілька груп БПЛА: куди летять

Повітряна тривога оголошена у центральних, південних та північних областях, а також у Києві. Зафіксовано принаймні чотири групи дронів.

Російські війська увечері в четвер, 21 грудня, запустили по території України ударні дрони, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Наразі зафіксовано рух кількох груп ворожих БПЛА.

«Нова група ударних БпЛА зайшла у повітряний простір Конотопського району Сумщини. Попередньо тримають курс на захід → Конотоп/Чернігівщина», — повідомили у Повітряних силах.

Ще одна група «шахедів» рухається із Кіровоградщини через Вінницьку область в західному напрямку.

А на Одещині зафіксовано рух групи ударних БпЛА в північно-західному напрямку.

Також дрони летять над Полтавщиною і Чернігівщиною  в напрямку Київщини.

На момент публікації новини повітряна тривога оголошена у центральних, південних та північних областях.

Нагадаємо, минулої ночі ППО на різних напрямках збила 34 із 35 випущених ударних БпЛА росіян. Зазначається, що безпілотники атакували хвилями у різний час, в період з 20.00 20 грудня по 03.30 21 грудня. ППО працювала у Київській, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській, Хмельницькій, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Кіровоградській областях. При цьому на Київщині внаслідок потрапляння уламків безпілотника у складську будівлю підприємства сталася пожежа. Пошкоджень також зазнали інші його будівлі та автомобілі. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp