Російські солдати воюють з пораненнями та ампутаціями, — британська розвідка

У Міноборони Британії повідомляють, що російські військові повертаються до виконання бойових завдань з незагоєними ранами і навіть після ампутацій кінцівок.

Члени російського підрозділу «Штурм-З» з великою ймовірністю повертаються до виконання бойових завдань з незагоєними ранами і навіть після ампутацій кінцівок. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії. 

Читайте також: Данія та Швеція передадуть Україні БМП CV90

У Міноборони Британії повідомляють, що це випливає з достовірних повідомлень про те, що члени «Штурму-З», донецьких ополченців і «Групи Вагнера» часто отримували мінімальне лікування або взагалі не отримували його.

“Цілком ймовірно, що новобранці із числа засуджених, які складають значну частину підрозділів «Штурму-З», особливо схильні до поганого лікування. Однією з причин є те, що ув’язнені часто не мають документів, необхідних для доступу до військових шпиталів”, — повідомляють у розвідці.

Читайте також: Суд передав державі майно рівненського військкома вартістю у 51 млн гривень

У розвідці вважають, що зменшуючи тиск на перевантажену військово-медичну систему, відсутність належної медичної допомоги на театрі бойових дій перекладе адміністративний і медичний тягар на рідні військові підрозділи.

Нагадаємо, видання The Economist повідомляло, що Україна має проблеми з набором новобранців до армії. Уряд України має проблеми з набором новобранців до армії, відчайдушно намагаючись захистити свою лінію фронту від нових російських атак.