Сплутав з окупантом: чоловік на Хмельниччині вбив сокирою знайомого

П’яний чоловік на Хмельниччині вбив свого знайомого, адже подумав, що він російський солдат.

У Хмельницькій області чоловік у стані алкогольного сп’яніння посеред ночі скоїв жорстоке вбивство. Він побачив, як через незачинені двері в будинок зайшов невідомий в камуфляжі й подумав, що це російський солдат. Вбивця завдав п’ять ударів господарською сокирою по голові іншому чоловікові. Той помер на місці внаслідок відкритої черепно-мозкової травми з множинними переломами кісток склепіння та основи черепа. Про це повідомляє пресслужба Хмельницького міськрайонного суду.

Читайте також: У Генштабі розповіли, скільки було знищено окупантів за минулу добу

Повідомляється, що трагедія сталася у квітні 2022 року в Гвардійському. 

“У суді обвинувачений свою вину в скоєному визнав та пояснив, що ввечері того дня розпивав із своєю жертвою спиртне. Вночі він побачив, як через незачинені двері в будинок зайшов невідомий в камуфляжі. На його оклик невідомий не відреагував, і тоді убивця, подумавши, що це російський солдат, а не його товариш по чарці, вирішив його ліквідувати”, — йдеться у повідомленні. 

Додається, що обвинувачений раніше був судимим. Вирок Хмельницького міськрайонного суду – призначити покарання у виді 15 років позбавлення волі. До вступу вироку в законну силу обвинуваченому залишено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Читайте також: Удар по Харкову: рятувальники показали наслідки

Нагадаємо, у ЦНС повідомили, що Росгвардію на ТОТ залучають до пропаганди. Персонал інтернату, який погодився працювати на ворога, та поліцаї, які причетні до репресій українців, понесуть відповідальність за свої дії, підкреслюють в ЦНС.