Розстріл українських воїнів: у ЗСУ підтвердили ліквідацію причетних

Нині невідомо, військові якого підрозділу російської армії вчинили цей злочин, бо «тривають бойові дії».

ЗСУ підтвердили інформацію про ліквідацію російських окупантів, які розстріляли українських військових на Авдіївському напрямку. Про це повідомив спікер Об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

Читайте також: Зеленський: Відповімо на терор проти наших людей

«Так, цей факт зафіксований відповідними службами. Заведено кримінальну справу, триває розслідування відповідне і потім ці матеріали будуть передані до міжнародних інституцій, які займаються воєнними злочинами. І також можу підтвердити, що в ході подальших бойових дій та група російських окупантів, яка вчинила цей злочин, перестала існувати», — поінформував військовий.

Повідомляється, що зараз невідомо, військові якого підрозділу російської армії вчинили цей злочин.

«Ми не знаємо, що це за підрозділ. Оскільки й надалі продовжуються бойові дії», — пояснив спікер.

Також представник ГУР Андрій Юсов, у свою чергу, в ефірі Радіо Свобода заявив, що поки не може підтвердити слова керівника Авдіївської ГВА Віталія Барабаша про ліквідацію цих окупантів.

«Ситуація під Авдіївкою і даним конкретно населеним пунктом дуже динамічна. І так, є інформація, це непоодинокі випадки, коли укріплення переходять з рук у руки. Проте стверджувати, що саме тих ліквідовано, ми не можемо. Цей момент треба додатково верифікувати», — зазначив представник ГУР.

Раніше Остін заявив, що результат війни в Україні визначить майбутнє.