У МЗС РФ заявили про готовність Росії до війни з НАТО

Сергій Рябков заявив, що збройний конфлікт між РФ і НАТО не виключений, але можлива ескалація повністю залежить від дій альянсу.

Збройний конфлікт між РФ і НАТО не виключений, але можлива ескалація повністю залежить від дій альянсу. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков «Известиям».

Читайте також: Вночі ППО збила всі дрони, які летіли на Україну

«Це залежить від Північноатлантичного альянсу. Цілком і повністю вибір на боці НАТО. Ми готові, як це вже було продемонстровано, захищати наші національні інтереси всіма наявними в нашому розпорядженні засобами», — сказав він, відповідаючи на запитання, чи можна очікувати в майбутньому збройний конфлікт РФ і блоку.

Рябков зауважив, що нескінченне зазіхання на російські інтереси на «серцевинному» для Росії напрямку є «небезпечним шляхом».

Читайте також: У Мукачеві чоловік втік з ТЦК через вікно

«Люди, які продовжують випробовувати нас на міцність, мабуть, увірували, що меж їхньому власному «гемблінгу», грі на підвищення ставок, немає. Але вони можуть опинитися серед тих, хто програв», — додав він.

Нагадаємо, у РФ заявили про «відбиту атаку безпілотника, який летів на Москву». Мер Москви повідомляє, що на місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань і постраждалих немає.