Соцмережі повідомляють про «Z-карму» для окупаційного «поліцейського»

Окупаційний «начальник дізнання Новокаховського відділу поліції» безглуздо загинув у ДТП у Червоногвардійському районі Криму.

У Криму в ДТП загинув окупаційний «начальник дізнання Новокаховського відділу поліції». Про це повідомляє телеграм-канал Кримський вітер.

Читайте також: У нас немає вибору, окрім як дати Україні все необхідне для її успіху у війні, — президент Чехії

«Z-карма: окупаційний «начальник дізнання Новокаховського відділу» загинув у ДТП у Червоногвардійському районі Криму, бо заступник голови цього ж відділу, який сидів за кермом, відвернув увагу на «бардачок». Поверталися з роботи додому до Ялти. Їхали на Шевроле Нива, тверезі. Неподалік Трактового водій поліз у «бардачок», а коли закривав, то відвернув увагу від дороги. Машину винесло на «зустрічку» — просто перед Рено Трафік. Водій Ниви» відбувся забоями і легким шоком, у французькому авто шофер і пасажир теж не постраждали, а начальник дізнання помер до приїзду «швидкої», — йдеться в повідомленні.

Раніше Стефанчук заявив, що Рада виконає всі рекомендації ЄК. Україна сповнена рішучості найближчим часом завершити законодавчі кроки, визначені у звіті Єврокомісії, зазначив спікер.