Реклама Основні кроки до успіху через взаємодію SEO i PPC: комплексний підхід до просування сайту

У сучасному світі конкуренція між бізнесами стає більш жорсткою, тож для досягнення цілей власникам недостатньо просто використовувати інструменти цифрового маркетингу. Необхідно мати в арсеналі грамотну стратегію й головне — використовувати комплексний підхід до просування сайту

Одні з найпотужніших інструментів в арсеналі цифрового маркетингу — SEO (пошукова оптимізація) й PPC або так звана Гугл реклама. Вони мають найбільший вплив на результати вашої онлайн-присутності. І сьогодні ми поглянемо на них з позиції взаємодії.

SEO та PPC – ключі до успішного просування

SEO й контекстно-медійна реклама працюють за різними принципами, однак мають спільну мету — залучити користувачів на сайт. SEO працює на довгострокову перспективу, поступово підвищуючи видимість сайту в пошуковій системі, а PPC дає змогу отримати швидкий результат, але вимагає значних фінансових витрат.

Уявімо, що ви є власником компанії, яка продає косметичні засоби. У такому разі SEO допоможе вам підвищити видимість своєї продукції в пошуковій системі. А замовивши послуги контекстної реклами, вдасться залучити цільову аудиторію, яка шукає косметичні товари.

Переваги поєднання SEO та PPC

Комбінація SEO та PPC дає змогу отримати унікальні переваги, зокрема:

  1. Швидкий результат. PPC дозволяє отримати швидкий результат, адже залучає цільову аудиторію вже в перші дні після запуску рекламної кампанії. Це особливо актуально для бізнесів, які хочуть швидко отримати результати від просування сайту.

  2. Довгострокова ефективність. SEO забезпечує стабільне зростання трафіку й видимості сайту в пошуковій системі. 

  3. Збільшення охоплення аудиторії. SEO та PPC залучають користувачів із різних джерел, що збільшує охоплення аудиторії. 

  4. Мінімізація ризиків. Алгоритми пошукових систем регулярно оновлюються. Коли ви використовуєте обидві стратегії, ви зменшуєте вплив можливих змін на ваш трафік і видимість вебсайту.

Загалом інтеграція SEO та PPC допомагає покращити видимість вашого сайту, збільшити конверсії й зменшити ризики. Для отримання максимальної ефективності від поєднання цих методів рекомендуємо звернутися в диджитал-агентство Ланет СLICK. Фахівці агенції проведуть SEO-аудит сайту, запустять рекламу й зроблять все необхідне, щоб ваш бізнес отримав видатні результати від поєднання цих двох методів.