РФ збільшила кількість штурмів на трьох напрямках, — Зеленський

Президент України провів нараду, де йому доповіли про ситуацію на фронті, на звільненій Херсонщині та “зерновий коридор”.

Президент України Володимир Зеленський 14 листопада провів щоденну нараду щодо ситуації в Україні, захисту регіонів та “зернового коридору”. На нараді президентові доповіли про збільшення кількості ворожих штурмів на Авдіївському, Купʼянському, та Донецькому напрямку. Про це Володимир Зеленський повідомив у Telegram.

Читайте також: Ігнат розповів, чому українські пілоти ще не розпочали навчання в Румунії

“Щоденний селектор. Звіти розвідок, графіки постачання боєприпасів, ракет, техніки. Зведення з фронту. Військові доповіли про збільшення кількості ворожих штурмів: Авдіївка, Купʼянськ, Донецький напрямок. Вдячний нашим воїнам, які тримають позиції та не припиняють наступальні операції”, — повідомив президент. 

Зеленський додав, що армія РФ продовжує “мститися” вільному Херсону: обстрілює центр міста без жодної військової необхідності. 

“Рішенням минулої Ставки ми суттєво підкріпили тамтешні оборонні спроможності в розвідці, контрбатарейній, радіоелектронній боротьбі та ППО. Стежимо за його реалізацією”, — додав він.

Читайте також: Рівень ракетної загрози з Чорного моря залишається високим, — Гуменюк

На нараді присутні заслухали доповідь МВС про ліквідацію наслідків нічних обстрілів. За його словами військові постійно аналізують зміни ворожих тактик застосування БПЛА і вносять корективи в роботу нашої ППО. 

“Працює “зерновий коридор”. Нині долаємо позначку в 4 мільйони тонн вантажів і зберігаємо позитивну динаміку”, — додав Зеленський. 

Нагадаємо, Андрій Єрмак заявив, що 2024 рік буде вирішальним у війні. Андрій Єрмак заявив, що у війні наближається переломний момент. 2024 рік, на його думку, буде вирішальним.