Смертельне ДТП за участю нардепа Ніколаєнка: суд обрав запобіжний захід

Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту Андрію Ніколаєнку, який збив на смерть 18-річну дівчину.

Народному депутату України Андрію Ніколаєнку, який біля Житомира збив на смерть 18-річну дівчину, Печерський суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це повідомляє Суспільне

Читайте також: Унаслідок ДТП на блокпостах загинули 11 військовослужбовців

Повідомляється, що Ніколаєнка зобов’язали прибувати до суду, здати паспорт та носити електронний браслет.

Під час засідання прокурор вимагав обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

Прокурор долучив до справи результати технічної експертизи. Відповідно до неї, швидкість авто під час руху становила від 141 до 153 кілометрів на годину. 

Також до матеріалів справи прокурор долучив відео з трьох камер відеоспостереження. 

Повідомляється, що адвокати долучили лист від командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковника Олександра Сирського у якому він “висловив бажання обрати Андрію Ніколаєнку інший запобіжний захід”.

Читайте також: Путін може мати щонайменше трьох двійників, — ГУР

Також судді подали лист від командувача сил територіальної оборони ЗСУ Анатолія Баргилевича.

Нагадаємо, нардеп Ніколаєнко на Житомирщині збив на смерть 18-річну дівчину. Народний депутат на своєму авто на Житомирській трасі збив на смерть 18-річну дівчину.

Також повідомляли, що нардепу Ніколаєнку повідомили про підозру через смертельне ДТП на Житомирщині. Нардеп всупереч вимогам пунктів ПДР рухався із перевищенням дозволеної швидкості й наїхав на 18-річну дівчину, яка загинула на місці.