Удар по 128-й бригаді на Запоріжжі: в ОГШБ прокоментували трагедію

В ОГШБ повідомили, що внаслідок ракетного удару загинуло 19 військових з 128-ї бригади.

У 128-й бригаді підтвердили загибель 19 військових внаслідок ракетного удару росіян у селі Запорізької області. Про це повідомляють у 128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді. 

Читайте також: ЗСУ за минулу добу знищили 880 окупантів та багато техніки, — Генштаб

«Ракетний удар підступного ворога забрав життя 19 бійців 128 окремої гірсько-штурмової закарпатської бригади. Зараз проводиться ретельна перевірка всіх обставин трагедії, до її закінчення просимо не поширювати неперевірену, часто фейкову інформацію. Загинули кращі наші бійці… Висловлюємо щирі співчуття їхнім рідним і обіцяємо відомстити за побратимів у 100-кратному розмірі», — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, 4 листопада ЗМІ повідомили про загибель воїнів з 128-ї бригади у Запорізькій області, в тому числі колишній керівник Хмельницького обласного РТЦ. Ймовірно, воїнів зібрали в одному місці для нагородження у День ракетних військ і артилерії. 

Читайте також: Трагедія у київському метро: на станції Почайна помер чоловік

Раніше ISW повідомляли, що ЗСУ мають успіхи в районі Бахмута та на Мелітопольському напрямку. Українські військові війська продовжують наступальні операції на південь від Бахмута і в Мелітопольському напрямку.