Військові хотіли забрати чоловіка з лікарні до військкомату: у Хмельницькому ТЦК прокоментували відео

У Хмельницькому ТЦК заявили, що працівники військкомату не було жодних протиправних дій.

Працівники ТЦК у Хмельницькій області силою намагалися забрати чоловіка з лікарні до військкомату. Відео, де чоловік пояснює працівникам ТЦК, що хоче пройти медичний огляд й отримати направлення на обстеження з’явилося у мережі 5 листопада. 

Читайте також: ЗМІ дізналися про рішення Путіна відносно виборів

На відео під час розмови з працівниками ТЦК чоловік пояснює, що він не ухилянт й обіцяє наступного ранку з’явитися до ТЦК.    

У Хмельницькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки прокоментували відео й заявили, що з боку військовослужбовців не було вчинено жодних протиправних дій. 

“На відео видно тільки частину події, тож, що саме відбулося в даній ситуації і що передувало діям військовослужбовців глядачам не зрозуміло. З боку військовослужбовців РТЦК та СП не було вчинено жодних протиправних дій щодо даної особи”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Зеленський запропонував Раді продовжити воєнний стан і мобілізацію

У ТЦК додали, що оповіщення громадян здійснюється військовослужбовцями, які мають досвід бойових дій та переміщені у ТЦК та СП для проходження служби, які визнані обмежено придатними після отриманих поранень та контузій.

Нагадаємо, у ЦНС повідомили, що окупанти вивезли тварин з заповідника Асканія-Нова до Росії. Окупаційна адміністрація краде тварин з Асканії-Нової та знищує унікальний херсонський заповідник.