КНДР може стати одним з найважливіших постачальників зброї для Росії, — БР

Якщо КНДР збереже нещодавні масштаби і темпи поставок військової продукції вона стане одним з найважливіших постачальників зброї для Росії, поряд з Іраном і Білоруссю.

Попри офіційне заперечення Росією останніх повідомлень, майже напевно, що північнокорейські боєприпаси вже досягли складів боєприпасів на заході Росії. Ці склади підтримують російські військові операції в Україні. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії.

Читайте також: В Ізраїлі зросла кількість жертв серед українців

У розвідці зазначили, що якщо КНДР збереже нещодавні масштаби і темпи поставок військової продукції (понад 1000 контейнерів за останні кілька тижнів), вона стане одним з найважливіших іноземних постачальників озброєнь для Росії, поряд з Іраном і Білоруссю.

“Наразі незрозуміло, що саме Росія погодилася надати Північній Кореї натомість. Малоймовірно, що повний пакет вже остаточно сформований; цілком ймовірно, що це було однією з головних тем для обговорення під час нещодавніх візитів російських високопосадовців до Північної Кореї”, — йдеться у повідомленні.

Читайте також: У РФ заявили про збиття ракети ATACMS: Ігнат відреагував

У розвідці зазначили, що пакет  швидше за все, включатиме фінансову компенсацію, іншу економічну підтримку, надання військових технологій і співпрацю в інших високотехнологічних сферах, таких як космос.

Нагадаємо, названі втрати РФ з початку наступу під Авдіївкою. З півдня Авдіївки противник намагався кинути вперед механізовані колони, але зазнав відчутних втрат.