Війська РФ намагаються штурмувати Авдіївку з кількох напрямків — МВА

Окупанти не змогли здійснити жодного прориву. Розповіді російських пропагандистів про нібито «прорвану лінію оборони» чиновник назвав черговими фейками.

Окупанти не припиняють спроб оточити Авдіївку Донецької області та проводять штурми з південного та північного напрямків. При цьому ЗСУ відбили всі атаки противника. Про це заявив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі національного телемарафону.

Читайте також: Виключно про фронт: Зеленський провів важливу Ставку

Він повідомив, що окупанти не змогли зробити жодного прориву. Розповіді російських пропагандистів про нібито «прорвану лінію оборони» чиновник назвав черговими фейками.

Також, за його словами, ворожі масовані обстріли Авдіївської громади та позицій бійців ЗСУ не припиняються. Війська РФ для атак використовують усе озброєння. Минулої ночі загарбники завдавали ударів авіаційними бомбами та ракетами, а також використовували ствольну артилерію.

Чиновник розповів і про тактику, яку застосовує окупанти останнім часом.

«Остання дві доби вони діють переважно невеликими групами, намагаються з кількох напрямків одночасно наступати, щоб знайти щілини в обороні», — зазначив він.

Раніше Зеленський прибув з візитом до Миколаєва. Він провів нараду щодо актуальних питань безпеки та життєдіяльності в області.