У ГУР повідомили, що РФ передала ХАМАС захоплену західну зброю

Чергова провокація росіян націлена на дискредитацію ЗСУ та повне припинення військової допомоги Україні від Заходу, підкреслили у розвідці.

Росіяни передали терористам ХАМАС захоплену під час бойових дій в Україні західну зброю для масштабної кампанії з дискредитації нашої країни на Близькому Сході. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

ГРУ РФ вже передало терористам ХАМАС захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та державах ЄС, йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за планом РФ наступним кроком мають стати фейкові звинувачення українських військових у нібито продажу західної зброї для терористів на регулярній основі. У рамках кремлівської дезінформаційної кампанії ці фейки мають лягти в основу низки «викривальних публікацій» та «розслідувань» у західних ЗМІ.

Також в ГУР повідомили, що для переконливості російські спецслужби мають намір використати відповідні коментарі зрадника української прикордонної служби старшого лейтенанта Руслана Сирова, який нещодавно втік до Москви.

«Чергова провокація ворога націлена на дискредитацію Збройних сил України та повне припинення військової допомоги нашій державі з боку західних партнерів», — наголосили у розвідці.

Раніше Залужний побував на півдні України. Головнокомандувач ЗСУ та начальник Генштабу відвідали оперативно-стратегічне угруповання військ «Таврія» й провели роботу в угрупованнях військ.