“Не добіг”: ЗСУ взяли у полон командира добробату армії РФ (відео)

Українські військові взяли до полону майора, командира добровольчого батальйону “Алга” 72 ОМСБР РФ.

Військові третьої штурмової бригади взяли в полон командира добробату армії Росії, який не встиг втекти з позицій та отримав поранення. Про це повідомляють у 3-тій окремій штурмовій бригаді. 

Читайте також: Агент РФ служив прикордонником на Закарпатті та втік до Москви, — ДБР

Військові повідомили, що внаслідок унікальної операції на Бахмутському напрямку бійці Третьої штурмової бригади захопили ворожого майора, командира добровольчого батальйону “Алга” 72 ОМСБР РФ. 

“Тепер він — один з представників обмінного фонду серед старшого офіцерського складу окупантів. Стан свого підрозділу ворог коментує словами: “Тут пи*да сколько полегло”. А повне відео цих боїв — згодом!”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Били на очах у поліції: у Чернівецькому ТЦК побили затриманого

На відео видно взятого до полону майора з позивним “Ява”, який отримав поранення. На відео він скаржиться, що “не добіг”, коли всі інші окупанти тікали зі своїх позицій.

Нагадаємо, на вокзалах і у поїздах України з’явилися залізничні маршали. Працівники відомчої воєнізованої охорони перебувають на об’єктах Укрзалізниці інкогніто. Їх завдання — оцінка ризиків та оперативне реагування на загрозу.