У Повітряних силах показали, як пілоти тренуються керувати F-16

У Повітряних силах ЗСУ показали, як українські пілоти адаптуються до винищувачів F-16 за допомогою віртуальних симуляторів.

У Повітряних силах ЗСУ показали, як українські пілоти адаптуються до винищувачів F-16 за допомогою симуляторів літака у віртуальній реальності. Про це йдеться в Telegram ЗСУ.

Читайте також: “Непрофесійні та марні заяви”, — генерал США про критику контрнаступу ЗСУ

“Звісно, наша мета – повноцінні авіатренажери F-16 на території України, навчальні літаки (спарки) та центри підготовки льотного складу. Та все починається з малого”, — йдеться у повідомленні. 

Додається, що поки пілоти опановують F-16 за кордоном, льотчики Повітряних Сил Збройних Сил України продовжують битися за українське небо та нищать окупанта на землі. 

“І коли є трохи вільного часу, пілоти знайомляться з кабіною F-16 у віртуальній реальності та виконують спільні місії над територією України у складі пари, ланки, ескадрильї, знаходячись при цьому у різних регіонах України”, — додають у ЗСУ.

Читайте також: Росія забрала ракетоносії Калібрів з Чорного моря

Нагадаємо, Олександр Тарнавський анонсував гарні новини з Таврійського напрямку. Олександр Тарнавський анонсував гарні новини у ході контрнаступальних дій ЗСУ на Таврійському напрямку.