Кремль вербує жителів Камчатки через адаптацію до холодів — ГУР

В Росії почали вербувати жителів Далекого Сходу та Камчатки. За задумом – вони краще адаптовані до життя в умовах низьких температур і будуть ефективніші в зимовий період.

В Росії оголосили про акцію збору коштів на придбання зимової форми для окупаційного контингенту, який знаходиться в Україні. В Кремлі офіційно визнали, що не мають бюджетних коштів для цих потреб. Про це повідомили на офіційній сторінці Головного управління розвідки МО України в Telegram

Читайте також: ЗСУ звільнили Богородичне Донецької області

За даними ГУР відомо, що чергова ротація армії РФ буде складатися з жителів Далекого Сходу РФ та Камчатки. За задумом, мешканці Камчатки краще пристосовані до холоду і будуть ефективніші в зимовий період. Також ці військовослужбовці не привчені до комфорту та легко перенесуть відсутність налагодженого побуту.

В ГУР повідомляють, що вербувальникам вдалося привабити певну частину населення північних регіонів обіцянками високих виплат. Бажаючі отримати високу зарплату, кажуть, що “нам за все життя стільки не заробити”.

Додається, що особовий склад має дуже низький рівень підготовки та практично нічого не знають про реальний стан справ бойових дій в Україні.

Нагадаємо, Шольц повідомив, що німецька зброя зіграла вирішальну роль у наступі ЗСУ. У Берліні вважають, що саме вони зробили вирішальний внесок в озброєння України.