Ракетна атака по Україні: в ОВА розповіли про наслідки в областях

Внаслідок ракетної атаки Росії зранку 21 вересня у багатьох областях України було зафіксовано падіння уламків, пожежі та постраждалі.

Зранку 21 вересня Росія завдала масованого ракетного удару по всій Україні. Внаслідок цього у багатьох містах країни було зафіксовано падіння уламків, пожежі та постраждалі. 

Читайте також: Володимир Зеленський зустрівся з президентом Бразилії

Харків 

Зранку армія Росії завдала удару 6-ма ракетами, попередньо С-300, по місту Харків. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram

Внаслідок цього було пошкоджено виробничу будівлю цивільного підприємства в Слобідському районі, вікна у відділенні екстреної меддопомоги, є влучання в дорогу. 

Внаслідок атаки зазнав поранення та був госпіталізований чоловік 58 років. Чоловік 65 років отримав незначні ушкодження госпіталізації не потребував.

Читайте також: ООН працює над відновленням «зернової угоди» — Гутерреш

Рівне

Під час ракетної атаки Рівненщина зазнала декількох ракетних ударів. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль у Telegram. Внаслідок цього є влучання в енергетичну та цивільну інфраструктуру в обласному центрі. 

Коваль повідомив, що внаслідок атаки постраждала СТО і 5 автівок, які знаходилися на її території. 

Також відомо, що частина Рівненського району без електроенергії. Активно працюють над відновленням бригади Рівнеобленерго.

Львівська область

Росія близько 06:25 завдала трьох ракетних ударів по території Дрогобича. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram. Було зафіксовано два “прильоти” по промисловому обʼєкту. Внаслідок атаки загорівся цех, зруйнована триповерхова будівля складу, є загоряння на площі близько 30 кв.м.

Ще один ракетний удар був по приватному двоповерховому складу. Є загоряння на площі 20 кв.м. Інформації про постраждалих не надходило. 

Читайте також: Росіяни завдали удару по гуртожитку в Херсоні: є загиблі та постраждалі

Нагадаємо, ракетна атака РФ по Києву: є руйнування та постраждалі (фото). Зранку Росія атакувала Київ ракетами. Внаслідок цього падіння уламків ракет сталося у кількох районах міста, є постраждалі.

Також повідомляли, що у Черкасах уламки ракет впали на готель: є постраждалі, під завалами люди. Внаслідок ракетної атаки Росії у Черкасах було зафіксовано падіння уламків у центральній частині міста. Наразі відомо про 7 постраждалих.