На Запоріжжі атаковано «виборчу дільницю» — ЗМІ

Безпілотники відпрацювали по так званій «виборчій дільниці» в тимчасово окупованому місті Кам’янка-Дніпровська. На зустріч зібралося понад 30 зрадників.

Українські спецслужби завдали удару дронами по організаторам нелегітимних «виборів» у Запорізькій області. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела у СБУ.

Читайте також: ЗСУ підняли український прапор біля Олешок на лівому березі Херсонщини

Повідомляється, що безпілотники відпрацювали так званою «виборчою дільницею» у тимчасово окупованому місті Кам’янка-Дніпровська, коли там проходив збір так званих «голов дільничних виборчих комісій» усього району. На зустріч зібралося понад 30 зрадників, які охороняються «кадировцями».

«Під час зборів хотіли організувати роздачу бюлетенів та кабінок для голосування. СБУ за допомогою ударних дронів «підкоригувала» плани окупантів. Атака проходила в кілька хвиль. Її точні наслідки можна буде оцінити згодом, але вже зараз відомо про багатьох поранених», — йдеться у повідомленні.

Раніше Зеленський вшанував воїнів, полеглих на війні. Володимир Зеленський передав ордени Золота Зірка членам родин захисників, які були удостоєні звання Героя України посмертно.