+35 та дощі: синоптики про погоду в Україні на тиждень

В Україні з 29 серпня до 1 вересня передбачається спекотна погода, подекуди з короткочасними дощами та грозами.

В Україні з 29 серпня до 1 вересня передбачається спекотна погода, подекуди з короткочасними дощами та грозами. Про це повідомляє український гідрометеорологічний центр. 

Читайте також: Розвідники «привітали» окупантів на День Незалежності України ударами

Так, у вівторок, 29 серпня буде переважно без опадів, лише у західних, Житомирській та Вінницькій областях вдень окремі короткочасні дощі, грози.  

Вночі температура буде 15-21°, на півдні до 25°, вдень в Україні 30-35°, у східних та північно- східних областях 24-29°.

У середу та четвер, 30-31 серпня в західних областях передбачаються грозові дощі, вдень у середу місцями значні дощі, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с, поступове зниження температури вночі до 12-17°. Так, вдень до 18-24°. 

На решті території переважно без опадів, лише в Житомирській, Вінницькій, Київській та Одеській областях місцями невеликий короткочасний дощ, гроза, температура вночі 16-22°, вдень 26-32°. Вітер південно-східний та східний, у четвер на заході країни північно- західний, 5-12 м/с.

Читайте також: Росіяни обстріляли Садове на Херсонщині, є жертва

У п’ятницю 1 вересня передбачаються короткочасні дощі, місцями грози, лише у південно-східній частині, на Харківщині та на крайньому заході країни без опадів.

Температура у західних областях вночі 10-16°, вдень 21-26°; на решті території вночі 14-20°, вдень 29-34°, у більшості північних, Вінницькій та Черкаській областях 23-28°.

Нагадаємо, все закінчиться швидко і в один момент: в ОП спрогнозували закінчення війни в Україні. В ОП зазначили, що не варто вважати, що українським силам доведеться відвойовувати у Росії кожен кілометр кров’ю, бо при певних умовах «події набуватимуть іншого вигляду».