Зеленський взяв участь у церемонії підняття особливого прапора у Києві

У Києві у День Державного прапора президент України взяв участь у церемонії підняття синьо-жовтого стяга.

Сьогодні, 23 серпня у День Державного прапора президент України Володимир Зеленський узяв участь в урочистій церемонії підняття синьо-жовтого стяга. Під час церемонії на території Меморіального комплексу “Національний музей історії України у Другій світовій війні” в Києві було піднято найбільший прапор країни. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента та Володимир Зеленський у Facebook

Читайте також: РФ завдала близько сотні ударів по Запорізький області, є руйнування

“Наш прапор – це наша сила. Джерело волі, незламності духу для всіх воїнів, які з цим прапором на броні та під серцем ідуть у бій, борються за кожен метр нашої землі, ідуть вперед і дійдуть до нашої перемоги”, — сказав президент.

Президент розповів, що у Києві було піднято особливий прапор, який був на позиціях українських воїнів по всій лінії фронту. 

“Цей прапор був на позиціях наших воїнів від Чернігова до Одеси. По всій лінії захисту України. У різних бойових бригадах і підрозділах. У шпиталях, де лікують поранених. У руках волонтерів. Цей прапор завжди берегтиме згадку про багатьох українців і українок. Але він неодмінно буде поповнюватися й збагачуватися новими підписами наших воїнів”, — додав Зеленський. 

Читайте також: Армія РФ має проблеми з логістикою через підірвані мости до Криму — БР

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх героїв, які віддали свої життя за Україну.

Нагадаємо, до України прибув президент Литви. Науседа прибув до Києва, щоб разом з українським народом відсвяткувати День Незалежності України.