Армія РФ має проблеми з логістикою через підірвані мости до Криму — БР

Понтонні мости навряд чи зможуть повністю витримати потік важкої техніки, що перевозить російські боєприпаси та озброєння на фронт.

Станом на середину серпня 2023 року російські війська продовжували використовувати понтонні мости на пунктах пропуску «Чонгар» та «Генічеськ» на кордоні між півднем України та окупованим Кримом. Понтонні мости навряд чи зможуть повністю витримати потік важкої техніки, що перевозить боєприпаси та озброєння на фронт. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії. 

Читайте також: Росія вночі вдарила по зерносховищах в Одеській області

У розвідці нагадали, що обидва стаціонарні мости зазнали пошкоджень від українських високоточних ударів на початку серпня 2023 року.

“Через це російські війська частково покладаються на довгий обхідний шлях через Армянськ, що на півночі Криму. Це створює додаткові труднощі для російської логістичної мережі на півдні”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: ЗСУ ведуть наступальні дії та мають успіхи на двох напрямках — Генштаб

Нагадаємо, Генштаб озвучив втрати армії РФ на 23 серпня. Минулої доби ЗСУ ліквідували 480 окупантів, а всього з початку вторгнення в Україну загинули понад 258 тисяч російських військових.