Нічний обстріл Харківщини: з-під завалів у Вовчанську дістали жінку

Внаслідок обстрілу Харківщини є руйнування. Рятувальники деблокували з-під завалів одного з будинків у Вовчанську 56-річну жінку.

Окупанти вночі 22 серпня атакували Харківську область. З-під завалів одного з будинків у Вовчанську рятувальники дістали жінку. Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синегубов.

Читайте також: F-16 може змінити перебіг подій на фронті — Ігнат

«Цієї ночі, близько 03:00, ворог обстрілював місто Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено та зруйновано чотири житлові будинки. Рятувальники деблокували з-під завалів одного з будинків його власницю — 56-річну жінку. Серйозних тілесних ушкоджень у жінки не було, у госпіталізації не потребувала», — розповів він.

За словами Синегубова, близько 00:30 внаслідок обстрілу смт Куп’янськ-Вузлової було пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа.

Зазначається, що минулої доби росіяни обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів області. Зокрема, під ворожими ударами знаходилися Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілечтя, Куп’янськ, Дворічна, Берестове та інші населені пункти.

У Куп’янську пошкоджено житлові будинки, сталася пожежа. У селі Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок та лінії електропередач.

Раніше Зеленський виступив у парламенті Данії. Усі держави-сусіди Росії під загрозою, якщо Україна не вистоїть проти російської агресії, підкреслив президент.