Набратися терпіння й уважно стежити, — Подоляк дав пораду критикам контрнаступу

Михайло Подоляк заявив, що ЗСУ зруйнували міф про те, що Росія має “другу армію світу”, саме тому наразі варто набратися терпіння й уважно стежити за контрнаступом.

Під час війни українські сили зруйнували міф про те, що Росія має “другу армію світу”, саме тому варто набратися терпіння й уважно стежити за якісною роботою ЗСУ.  Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter зробив заяву про контрнаступ ЗСУ. 

Читайте також: СБУ затримала депутат міськради Кропивницького, який займався рекетом

“Коли хтось розмірковує про український контрнаступ, його швидкість, напрямки та ефективність, дає поради чи впевнено заявляє, що щось “точно йде не за планом”, головне – не забувати, що ще вчора (до повномасштабного вторгнення в Україну) російську армію цілком серйозно називали “другою армією у світі”, істерично її боялися та навіть не уявляли, що проти неї можна ефективно воювати”, — написав радник. 

Подоляк зазначив, щоб остаточно знищити черговий міф, про який учора боялися навіть думати, варто набратися терпіння й уважно стежити за якісною роботою ЗСУ, “які в будь-якому разі дороблять роботу до обов’язкового та справедливого фіналу”. 

Читайте також: За митрополита Павла внесли заставу у 33 млн грн: СБУ відреагувала

“Росія після війни в Україні перестане існувати як військова загроза. Принаймні для України та Європи. Тим часом… наступальні операції тривають”, — додав він. 

Нагадаємо, говорили про наступ: Зеленський провів Ставку у спеціальному форматі. Президент України провів засідання ставки на якому обговорювався аналіз поточної ситуації, планування майбутніх кроків, забезпечення військ усім необхідним, аналіз дій ворога.