“Ляпас” для путінського режиму: ГУР прокоментував атаку дронів на Новоросійськ

У ГУР вважають, що пошкодження десантного корабля «Оленегорский горняк» у Новоросійську — це “серйозний ляпас” для путінського режиму.

Пошкодження десантного корабля «Оленегорский горняк» у Новоросійську — це “серйозний ляпас” для путінського режиму. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Читайте також: Росія восени спробує атакувати енергосистему України — ГУР

“В Москві невпізнані літаючі об’єкти, а тут зараз невпізнані плаваючі об’єкти, які вочевидь пошкодили цей самий десантний корабель. Наслідки цього є різні, є інформаційні, зокрема й пропагандистські. Зрозуміло, що ми сьогодні почуємо такий рясний вий на болотах із піною на обличчях у Скабєєвих і Соловйових”, — сказав він.

Юсов додав, що такі “прикрі випадки” один за одним будуть траплятися на тлі заяв Міноборони РФ про начебто безуспішний контрнаступ українських сил.

Представник ГУР заявив, що події у Новоросійську — це “серйозний ляпас” для путінського режиму.

Читайте також: Військкома з Одещини після скандалу у соцмережах відправили на фронт

 

«У плані безпеки, звичайно, це велика втрата для флоту окупантів і планування подальших десантних операцій та використання цих суден стає більш проблематичним, і це серйозний фактор, на який окупанти будуть зважати», — додав розвідник.

Нагадаємо, у Новоросійську заявляють про атаку безекіпажними катерами. В російському Новоросійську повідомляють про атаку морськими безекіпажними катерами.