Ракетна небезпека: у більшості областей України оголошена повітряна тривога

Через ракетну небезпеку з боку Сумської, Чернігівської та Київської областей, а також через пуски протикорабельних ракет “Онікс” у напрямку Одеської області у 16 областях оголосили повітряну тривогу.

Сьогодні, 21 липня, приблизно о 10:23 повітряну тривогу було оголошено у 16 областях України.  Про ракетну небезпеку в областях, де оголошена повітряна тривога, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Читайте також: 680 окупантів, 18 артсистем та 7 ППО: Генштаб оновив втрати Росії на 21 липня

Спочатку про ракетну небезпеку повідомили у Сумській та Чернігівській областях. Згодом повітряна тривога поширилася до Київської області. 

“Увага! Ракетна небезпека в областях, де оголошена тривога! Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги!”, — повідомили у Повітряних силах о 10:56. 

Згодом у відомстві повідомили, що було зафіксовано пуски надзвукових протикорабельних ракет “Онікс” у напрямку Одеської області.

Читайте також: ЗСУ наступають на півдні, біля Бахмута — важкі бої

У ЗСУ закликали громадян залишайтеся в укриттях.

Нагадаємо,  Росія вдарила по Запорізькій області: 4 людей загинуло, 2 поранено. Внаслідок обстрілу об’єкта інфраструктури Пологівського району, що в Запорізькій області, загинуло 4 людини, ще 2 поранено.