Загарбники атакували центр Миколаєва: є загиблі

У Миколаєві вночі 20 липня було чутно звуки вибухів. Під час вибухів у Миколаївській області тривала повітряна тривога.

Окупанти вночі завдали удару по центру Миколаєва, внаслідок чого спалахнули 3-поверховий житловий будинок та гаражі. На даний момент відомо про дев’ятьох поранених, серед них — п’ятеро дітей. Є загиблі, їхня точна кількість невідома. Про це повідомили голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич.

Читайте також: Одесу можуть захистити системи SAMP-T або Patriot, — Зеленський

«На одній з адрес величезна вирва біля 3-поверхового житлового будинку. Пожежа дуже серйозна. На місці вже працюють рятувальники ДСНС. Навколо багато пошкоджених будинків. В іншій адресі горять кілька гаражів. Рятувальники гасять», — уточнив Сенкевич.

За його словами, не менш як п’ять житлових багатоповерхових будинків отримали пошкодження — були пошкоджені вікна, двері, балкони, стеля.

«Поки що їх відключили від електропостачання. Триває рятувально-пошукова операція. На місці працюють представники міської ради, пропонуємо людям відселення», — додав він.

У свою чергу, Віталій Кім повідомив, що в результаті удару по Миколаєву є загиблі. Проте точної кількості не назвав.

Раніше Резніков назвав оптимістичні терміни щодо F-16 в Україні. У Міноборони України повідомили, що значну частину часу займе підготовка пілотів, а також інфраструктура. Через це, ймовірно, літаки будуть в небі України наступного року.