Не втекти: у роковину удару по Вінниці в ГУР згадали про недавно вбитого російського командира

У ГУР у роковину атаки по Вінниці нагадали, що рано чи пізно російські злочинці розплатяться за всі воєнні злочини.

Сьогодні, 14 липня, у раковину ракетного удару Росії по центру Вінниці у ГУР нагадали про воєнний злочин Росії, яка у 2022 році вдарила крилатими ракетами “Калібр” по місту. У той день загинуло 27 українців, серед яких було 3 дітей. Про це повідомили у ГУР

Читайте також: Тарнавський назвав причину повільного контрнаступу ЗСУ

У розвідці нагадали, що ворог випустив ракети із підводного човна у Чорному морі. Того трагічного дня у Гаазі якраз відбувалась конференція щодо вчинених Росією воєнних злочинів.

“Усіх московських душогубів, убивць українських дітей та всіх воєнних злочинців Україна обов’язково віддасть під міжнародний трибунал. День розплати настане ― рано чи пізно, але невідворотно”, — заявили в ГУР.

Читайте також: Кулеба пояснив різкі слова Зеленського про НАТО

У ГУР нагадали про нещодавне вбивство російського командира-підводника Станіслав Ржицького, який був причетний до воєнного злочину у Вінниці й зазначили, що “від суду можна ховатись, але від відповідальності все одно не втекти”.

Нагадаємо, захист АЕС, фронт та загроза з Білорусі: Зеленський провів Ставку. Президент України провів ставку верховного головнокомандувача. Обговорювалися питання захисту АЕС, північного кордону, а також нарощування зброї.