ЗСУ мають успіхи на Бахмутському напрямку — Генштаб

Українські сили мають успіх на Бахмутському напрямку та закріплюються на досягнутих рубежах.

Українські війська продовжують наступальні дії на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках. ЗСУ мають успіх та закріплюють на досягнутих рубежах. Про це розповів речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов у телемарафоні.

Читайте також: НАТО має план у разі нападу Росії — Bild

Він розповів, що ЗСУ завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. 

Ковальов зазначив, що ворог чинить опір, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує свої резерви. 

“На Бахмутському напрямку наші війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут. На напрямку Біла Гора — Андріївка мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах”, — розповів Ковальов..

Читайте також: Окупанти вивезли з Луганщини у липні сотні дітей — ЦНС

Представник Генштабу додав, що Сили оборони України продовжують стримувати наступ ворога на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. На зазначених напрямках окупанти активно застосовують свої резерви та зазнають значних втрат. 

Нагадаємо, нічна атака Шахедів: у Повітряних силах назвали кількість знищених дронів. Українська ППО знищила 16 ударних дронів та 7 розвідувальних БПЛА під час російської атаки, яка тримали з вечора 13 липня до ранку 14 липня.