Сім’я з дітьми загинула в ДТП з потягом на Чернігівщині

Молода сім’я з дітьми на Чернігівщині загинула у ДТП. Водій проігнорував заборонені сигнали та рушив через переїзд, внаслідок чого відбулося зіткнення з електропоїздом сполученням “Чернігів-Ніжин”.

Вчора, близько 21-ї години на Чернігівщині автомобіль із сім’єю виїхав на залізничну колію попри заборонні сигнали та потрапив під потяг. У Чернігівській області водій автомобіля знехтував правилами дорожнього руху та попри заборонні світлові та звукові сигнали продовжив рух через залізничний переїзд. Як наслідок сталося зіткнення з  приміським поїздом, що прямував за маршрутом Чернігів — Ніжин. Внаслідок зіткнення загинула вся родина. Про це повідомляють поліція Чернігівської області та Укрзалізниця

Читайте також: Всю ніч вивозили тіла: у Генштабі розповіли деталі “прильоту” по готелю з окупантами у Бердянську

Повідомляється, що Внаслідок ДТП 32-річний водій, його 29-річна дружина та їхня 8-річна дочка загинули на місці, 3-річна дівчинка померла в лікарні.

Відомо, що водій проігнорував заборонені сигнали та рушив через переїзд, внаслідок чого відбулося зіткнення з електропоїздом сполученням “Чернігів-Ніжин”. 

Обставини ДТП нині розслідують слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції у рамках провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).

Читайте також: У ДСНС показали наслідки нічної атаки БПЛА на Київ

 

Нагадаємо, у Зеленського назвали варіанти завершення війни. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк озвучив три варіанти закінчення війни з Росією.