В ОК “Південь” попередили про нові атаки дронами РФ через нові поставки з Ірану

Внаслідок отримання нових партій іранських БПЛА, існує загроза дронових атак по Україні.

Через нові поставки дронів-камікадзе з Ірану, Росія може завдавати дронові атаки по містах України. Про це повідомили в ОК “Південь”.

Читайте також: Сім’я з дітьми загинула в ДТП з потягом на Чернігівщині

“Рівень ракетної загрози залишається надзвичайно високим, на тлі нових поставок вантажними бортами з Ірану, не виключені і дронові атаки”, — йдеться у повідомленні. 

У командуванні також повідомили, що високою залишається і мінна загроза на деокупованому правобережжі й узбережжі Чорного моря.

У командуванні повідомили, що наразі корабельне угруповання російського флоту з 12 кораблів розподілено в Чорному та Азовському морях з розрахунку 9 і 3, відповідно. 

Так, у Чорному морі перебуває 3 ракетоносії – 2 надводних, 1 підводний. Загальне спорядження — до 18 ракет типу “Калібр”.

Читайте також: У Зеленського назвали варіанти завершення війни

В ОК “Південь” нагадали про важливість переходу до укриття під час повітряної тривоги, а також не наближатися до невідомих та підозрілих предметів. 

Нагадаємо, нічна атака РФ по Україні 13 липня: ППО знищила 20 БПЛА та 2 ракети “Калібр”. Росія випустила по Україні 20 дронів-камікадзе та 2 крилаті ракети. Сили ППО знищили всі повітряні цілі ворога.