РФ заявила про атаку ракет та БПЛА на Кримський міст та аеродром

В Росії заявили про те, що Україні нібито намагалася атакувати Кримський міст та аеродром у Ростовській області за допомогою дронів та ракет.

Вчора, 9 липня пізно ввечері на Крим нібито відбулася атака безпілотників та ракет. Атака нібито відбувалася на Керченський міст, а також на аеродром у Ростовській області. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Читайте також: ЗСУ навмисно сповільнюють наступ — ISW

“Одна з ракет С-200, запущених Києвом 9 липня по території РФ, була спрямована на Кримський міст, друга летіла на військовий аеродром у Ростовській області”, — заявив начальник головного штабу ПКС РФ Віктор Афзалов.

У ЗМІ повідомляють, що повітряні цілі були знищені над територією Кіровського району, розташованого на сході Криму. 

Повідомляється, що уламки апаратів нібито шукають оперативні служби, попередньо ніхто не постраждав, пошкоджень на землі немає.

Читайте також: У Генштабі опублікували втрати окупантів на 10 липня

Зазначажться, що начальнику Генштабу ЗС РФ Валерію Герасимову нібито доповіли про знищення чотирьох ракет. Водночас Герасимов нібито поставив завдання “виявляти місця зберігання ракет С-200 ЗСУ і планувати їх попереджувальне вогневе ураження”.

Нагадаємо, затримано ворожого агента, який готував удар по військовому шпиталю. У затриманого вилучено мобільний телефон з фото, готовими до відправки. Росіяни планували використати цю інформацію для прицільних повітряних ударів.