F-16 не залишать шансів РФ в українському небі, — Зеленський

Президент України показав роботу української авіації й заявив, що коли в України будуть літаки F-16, Росія більше не матиме шансів у небі.

Попри технічні переваги росіян в авіації, українські пілоти мають перевагу в моралі та майстерності. Саме тому коли українські пілоти керуватимуть F-16 для держави-терориста не залишиться жодного шансу. Про це Володимир Зеленський написав у Facebook.

Читайте також: Зеленський на Ставці доручив посилити кордон з Білоруссю

“Героїчні українські пілоти. Вдячний кожному! Хоч ворог поки що має значну технічну перевагу в авіації, але наші пілоти від першого дня повномасштабної війни мають очевидну перевагу в моралі та майстерності! Вони рятують українців від російського терору бомбами, ракетами та вбивчими дронами. Коли українські пілоти керуватимуть F-16 – свобода стане нездоланною, а для держави-терориста не залишиться жодного шансу у нашому небі”, — написав президент. 

Читайте також: В ОП відреагували на звинувачення РФ про підготовку Україною теракту на ЗАЕС

Нагадаємо, повідомлено про підозру капітанові, який віз військову техніку в Україну. Йдеться про капітана російського вантажного судна Sparta IV Олексія Терещенка, який брав участь у перекиданні російської техніки із Сирії в Україну.