Росія вважає Крим своїм головним політичним пріоритетом — БР

Росія продовжує будувати оборонну лінію на підступах до окупованого Криму, адже Росія продовжує вважати збереження контролю над півостровом своїм головним політичним пріоритетом.

Інтенсивні бойові дії тривають у південних регіонах України. Однак протягом останніх тижнів Росія продовжує докладати значних зусиль для будівництва оборонних ліній у глибокому тилу, особливо на підступах до окупованого Криму. Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великої Британії. 

У розвідці повідомляють, що Сюди входить розгалужена зона оборони довжиною 9 км за 3,5 км на північ від міста Армянськ, на вузькому сухопутному мосту, що з’єднує Крим з Херсонською областю.

“Ці ретельно продумані оборонні споруди підкреслюють оцінку російського командування, що українські війська здатні здійснити прямий напад на Крим. Росія продовжує вважати збереження контролю над півостровом своїм головним політичним пріоритетом”, — додають у Міноборони. 

Читайте також: Україну чекають важкі битви — Пентагон

Нагадаємо, ППО відбила нічну повітряну атаку. Противник випустив по Україні шість Шахедів з північного напрямку, усі вони були знищені на Хмельниччині.